Станимира Паскова

Управител на Учебен център „Хелен Дорон Пловдив“
Станимира Паскова или Мира (както предпочита да я наричат) е управител и главен учител по английски език в “Хелен Дорон Пловдив“. Има дванадесетгодишен опит в сферата на училищното образование като квалифициран преподавател по английски език. Завършила е българска и английска филология в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“, а испанска филология в СУ „Св. Климент Охридски“. Притежава и международен опит благодарение на участието си в обменни програми с мобилност в Австрия, Англия и в Ню Йорк, САЩ. През периода 2013 – 2015 е учител по програма „Заедно в час“. Интересите й са в областта на езикознанието и превода, интегрирането на технологиите в обучението и прилагането на иновации в образованието. Семейна е и работата й е нейното хоби. Става част от екипа на Le Petit Nicolas, защото вярва, че ключът към успеха на всяко дете е в доброто владеене на чужди езици.

Виктория Крушарова

Виктория Крушарова или просто Вики е сертифициран преподавател по английски език за деца в „Хелен Дорон Пловдив“. Завършва бакалавърската си степен в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“ със специалност „Предучилищна и начална училищна педагогика“. Педагогическият й опит включва и работа като главен учител и  помощник-учител в лятната двуезична занималня на школата в две поредни години. 

Вики вярва, че да си учител не е само професия, а призвание.  На въпроса защо решава да се присъедини към екипа ни, Вики отговаря: „Любовта към децата е най-ценното качество, даващо смисъл на учителите. Именно любовта, отдадеността и заинтересоваността ми към творческата дейност, съпътстваща моето развитие като учител, ме накара да стана част от екипа на Хелен Дорон.“

Николай Славков

Николай Славков (Ники) е преподавател по английски език в „Хелен Дорон Пловдив“. Притежава работен опит като спортен, детски и сценичен аниматор и като фрийланс преводач. Има бакалавърска степен по Теология от „Лондонския Университет“, като прекарва по-голямата част от следването си в специализиран теологически колеж в гр. Кеймбридж, Великобритания. Преди това е учил в Езикова Гимназия „Пловдив“, откъдето придобива сертификати за високо владеене на немски и английски език. В периода 2016-2020 участва в семинари на философски и религиозни тематики в Германия, Литва, Турция и САЩ. През 2018г. стажува в център за религиозни диалози в Истанбул, асистирайки в организацията на литературни преводи. През 2020г. е част от проект, насърчаващ популяризирането на работата на локални артисти в Лисабон, Португалия.

За Ники работата с деца е привилегия, отговорност и забавление. Според него методът „Хелен Дорон“ е изключителна възможност, чрез която децата да придобиват както нови знания и умения, така и цялостно позитивно усещане за образователния процес.

Галина Гичева

Галя завършва „Международни икономически отношения“ в Икономически университет Варна и доста години работи в корпоративните среди, установявайки, че всъщност сърцето и копнее да се посвети на нещо съвсем различно. Нейните основни интереси са в областите ранно детско развитие, психология, възпитание и прогресивни методи на учене и образование. Счита, че няма по-важна инвестиция от тази в развитието на пълния детски потенциал. През 2017г. завършва „Психо-социално консултиране на деца и юноши“ в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски. През 2018г. започва да работи с малки деца и разбира, че това е нейното призвание. През 2019-2020г. се сертифицира като Монтесори учител, а понастоящем учи „Методика на английския език“. Докосва се до света на Хелен Дорон чрез обучението, опита и преживяванията на нейния малък син, който преминава обучение по системата. В последствие решава да стане част от екипа на Хелен Дорон, защото е силно докосната и вдъхновена от иновативността и ефективността на метода

Жамин Ал-Сабаг

Жасмин е сертифициран преподавател по английски език в Школа по английски език „Хелен Дорон Пловдив“ от Януари 2020-та година.
Има вече натрупан опит и като преподавател в двуезичната лятна занималня.

Бакалавър по Английска филология с професионална квалификация ‘Филолог и учител по английски език и литература’ към Пловдиски университет „Паисий Хилендарски“.

Владее три езика, два от които – български и арабски са майчини, което допринася в работата ѝ с децата.

Методологията на преподаване в школата олицетворява креативната и артистична личност на Жаси, която обича музиката и изобразителното изкуство – неизменна част от ежедневието ѝ на художник повече от 6 години.

Преподаването за нея е мисия, нещо, в което силно вярва и я прави щастлива.
Най-голяма мотивация в работата ѝ с деца е да вдъхновява и да вижда резултатите от своя труд.

Лиляна Семова

Лиляна Семова е сертифициран преподавател по английски език за деца в „Хелен Дорон Пловдив“. Нейният педагогически опит започва преди повече от четири години в Лондон, Англия. Там тя получава „CACHE Level 3“ диплома за учител на деца от 0 до 8 годишна възраст.

В момента Лили учи за бакалаварска степен в Пловдивски унивеситет „Паисий Хилендарски“ със специалност „Предучилищна и начална педагогика“. Опитът ѝ в работата с деца в България включва позицията на главен учител в целогодишната двуезична занималня, както и като Хелен Дорон преподавател.

Според Лили, в същността на учителската професия стои желанието на учителя, пред децата да се открият нови непознати светове, да ги направи жадни за знания. На въпроса защо решава да се присъедини към екипа ни, Лили отговаря: „Защото вярвам в холистичния метод на Хелен Дорон. Той дава свобода както на децата, така и на преподавателите да учат, опознават и изразяват себе си по безброй начини.“

brazzers hd a natale con alberello e panettone porta pure un bel troione.