За Детския кът

Всяко дете има нужда от малка и щура почивка след урок по английски. В ресторант Le petit Nicolas предлагаме на малчуганите чуден детски кът, в който децата ви да се забавляват, а вие спокойно да изпиете чаша топло кафе.

За Храната

За организирането на мероприятия разполагаме с меню, специално изготвено за децата. Предлагаме различни варианти на храни и напитки, които максимално да удовлетворят както вашите, така и детските вкусови предпочитания.

Локацията

 

Намираме се в затворен комплекс с безплатен паркинг, комфортно лоби и ресторант, където родителите могат да отдъхнат, докато дечицата им се забавляват било то в детския кът или в школата по английски език.

 • Помещенията ни се дезинфекцират ежедневно с биоразградими препарати и вентилираме
  въздуха със система Rainbow за максимален комфорт на Вашите деца.
 • В комплекса има обособено място за повиване на децата, както и безплатни памперси, мокри
  кърпи и чисти лигавници за максимален комфорт на родителите.
 • Тоалетните са оборудвани с детски седалки, грижливо дезинфекцирани с биоразградими
  препарати.
 • Разполагаме с детски столчета за различни възрасти, които да Ви уставят с усещенето сякаш
  сте у дома.

Опитали сме се да помислим за всеки детайл. Насладете се. 🙂

Тържества и събития

 

Le petit Nicolas е подходящо място за организиране на детски рожден ден. Комплексът разполага с детски кът, в който децата ви да се забавляват максимално, а вие да се насладите на празника!

Предлагаме специално изготвени менюта за организиране на мероприятие, както за възрастните, така и за децата. Украсата е много важна част за детския рожден ден (и не само), за това сме подсигурили необходимо пространство за голяма и красива декорация.

 

Рожден ден

Други тържества и събития

 

Комплекс Le petit Nicolas е напълно подходящ за организирането на пита/погача на бебе, кръщене или спокойно мероприятие. Търговският обект разполага с 60 места, подходящо място за красива декорация и мултимедия, на която да покажете ваши красиви и мили спомени.

Според стар български обичай погачата на бебето се прави на 40-тия ден от раждането. На този ден гостите са само жени, които отправят добри и хубави пожелания към бебето. На трапезата трябва да има основно сладки неща, които да предвещават сладък живот на  малкото човече. В бяла кърпа, поставена върху пита, всяка една от гостенките оставя паричка, с която бебето да си купи хубави сънища. Питата се разчупва върху майката с бебето и се раздава на всички присъстващи.

Кръщенето е едно от седемте тайнства на вярата, съпътстващо всички християни. Това е ден, който всеки един родител иска да отпразнува. Затова екипът на Le petit Nicolas ще се погрижи за цялата организация на празника ви.

Детският рожден ден е един от най-очакваните празници от всеки малчуган. Но какво е рожден ден без щуро и красиво парти? Ние от Le petit Nicolas се грижим децата да изживяват едни незабравими и забавни моменти в детския ни кът. А за вас сме приготвили спокойна и приятна обстановка

Незабравимите спомени, красивите украси и вкусните торти сме ги запечатали в поредица от снимки, които можете да видите в нашата галерия.

brazzers hd a natale con alberello e panettone porta pure un bel troione.